Kørekort til stor trailer / BE (Tilst)

Tilmeld dig BE kørekort ved at sende Thomas en sms på 2118 1042 med navn, adresse og mail, samt hvilket hold du gerne vil starte på.

Tilmelding / info for yderligere hold SMS til Thomas 2118 1042

Lovpligtig teoriundervisning til trailer er 4 lektioners teori á 45 minutter (3 timer), dette afvikles på en dag, herudover låner du en teorimappe så du kan supplere hjemme.
Lovpligtig kørsler udgør mindst 6 lektioners kørsel ligeledes á 45 minutter – vi kører 3 gange á 2 lektioner.

Jeg oplever, at de fleste elever nyder at få opfrisket færdselsteori generelt sammen med den nye teori til trailer, jeg underviser på en rolig og tålmodig måde, så alle får en god og forståelig oplevelse ud af forløbet.

Jeg står for saglig og professionel undervisning, jeg har selv kørt både lastbilvogntog samt stor trailer siden, jeg fik kørekort, så min viden om betjening og manøvrering er stor.

Nyd 4 x 45 min. teori (en mødegang), repetition af færdselsregler, tavler mm. – jeg giver kaffe!

På dagen for din køreprøve vil der være en kørelærer tilstede – klar til at sende dig til prøve, du står altså ikke alene til prøven!

Tag trailerkørekort / kørekort til stor trailer / BE kørekort ved Thomas Dall i en WV Multivan 2,5 med firehjulstræk og en Eduard boogietrailer med høje sider og presennings opbygning.
Et seriøst vogntog der giver dig de bedste muligheder for at lære at køre med stor trailer.


For at blive godkendt til endnu en kategori på dit kørekort skal du til din egen læge og have lavet en motorattest (lægeerklæring) husk et gyldigt pasfoto.
Hvis det er muligt må du gerne medbringe denne lægeerklæring til teorigangen, ellers blot hurtigst muligt efter.

Der er ingen teoriprøve til trailerkørekort men, du vil bliver overhørt i teoretiske spørgsmål til prøven, hos mig får du materiale med kontrolspørgsmål udførligt beskrevet spørgsmål og svar, så du er klar til disse spørgsmål.

Manøvreprøven til den praktiske prøve er mål-bakning samt baglæns kørsel til højre om et hjørne (bakke om hjørne). Det sikrer jeg selvfølgelig også, at du kan, når du skal til køreprøve!

Er din fritidsinteresse heste og kører med hestetrailer, ejer du en bådtrailer, en stor campingvogn, eller er du entreprenør og gartner med en stor maskintrailer, så kan det være, du overskrider vægtgrænsen for kørsel med trailer på dit almindelige B kørekort og risikerer at få en stor bøde.

Pris for lovpligtig undervisning samt vogntog til praktisk prøve kr. 4.100,- hertil prøvegebyr kr. 280,-

Yderligere udgifter:
Lægeerklæring – spørg din læge
Pasfoto – spørg ved fotohandleren
Ekstra kørelektion á 45 min. kr. 700,-
Bil-leje til ny køreprøve kr. 1.000,-
Ekstra prøvegebyr ny prøve kr. 280,-

Hvis ikke andet er aftalt starter alle kørelektionerne ved køreskolen på Blomstervej 6 i Tilst og køreprøven er på Bautavej.